Salaris administratie

Salaris administratie

Als werkgever moet u een salaris administratie aanleggen. En niet alleen aanleggen, u moet ook wijzigingen kunnen doorvoeren. Bijvoorbeeld door functie wijziging door een personeelslid. Of doordat een personeelslid meer uren is gaan maken. Om dit soort wijzigingen door te kunnen voeren dient u rekening te houden met veranderende wet en regelgeving en/of veranderende cao’s.

Loonbelasting

Of wat dacht u van de afdracht van loonbelasting? De belastingdienst wil te allen tijde de werknemersgegevens en de loonbetalingen kunnen controleren. Loonadministratie dient daarom precies en nauwkeurig te worden uitgevoerd.

Uw salaris administratie uit handen

Salaris administratie is echt een specialisme binnen het vakgebied administratie. Door de complexiteit van dit vakgebied is het daarom ook niet zo gek dat steeds meer bedrijven hun loonverwerking en salaris administratie daarom uit besteden. Severeyns Thijssen is zo’n bedrijf met tal van specialisten die uw volledige salaris administratie uit handen kan nemen.

Laat u door de specialisten van Severeyns Thijssen informeren naar de mogelijkheden van loonadministratie. Wij vertellen u graag, van A tot Z, hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.