Financi√ęle administratie

FinanciŽle administratie

Een goed verzorgde administratie is niets meer of minder dan het bijhouden van uitgaven en inkomsten. Streep de uitgaven tegen de inkomsten af en u weet uw financiŽle situatie. Het klinkt heel eenvoudig en toch is het voor veel mensen een ingewikkelde en tijdrovende materie.

Severeyns Thijssen verzorgd voor vele ondernemingen, bedrijven, organisaties en / of instellingen de financiŽle administratie.

Doel van bijhouden van de administratie is onder andere:

  1. door de uitgaven tegen de inkomsten weg te strepen weet u hoe u er financieel voor staat. Een belangrijk gegeven want zo weet u bijvoorbeeld of het financieel mogelijk is om te investeren.
  2. inzicht te verkrijgen; inzicht in uw financiŽle administratie geeft duidelijkheid over winst of verlies. Indien nodig kunt u met de gegevens van uw financiŽle administratie uw doelen bijstellen of bijsturen, bijvoorbeeld op het gebied van beleid.
  3. om financiŽle verantwoording te kunnen afleggen aan bijvoorbeeld aandeelhouders.
  4. de werkelijke kostprijs te kunnen bepalen van goederen en/of diensten. Alleen zo bent u in staat om uw winstmarge te bepalen en toch een reŽle prijs te bepalen waarmee u mogelijk de concurrentie een slag voor bent.

Kortom, een goed verzorgde administratie is ťťn van de bouwstenen van uw onderneming, bedrijf, organisatie en/of instelling.

Laat u door de experts van Severeyns Thijssen informeren naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag, van A tot Z, hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.